''We zijn al jaren in gesprek met Feyenoord, gemeente en KNVB''

''We zijn al jaren in gesprek met Feyenoord, gemeente en KNVB''

Mochten Feyenoord en Ajax elkaar treffen in de bekerfinale, dan zijn Ajax-fans gewoon welkom in de Kuip. Dat vertelde de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, maandag.

RTV Rijnmond sprak dinsdag met een aantal fans op 1908 hierover en de reacties waren wisselend. ''Dat vind ik nogal wat. Het is al een paar keer helemaal misgegaan en als er dan nóg meer komen dan normaal in het uitvak, dan denk ik dat je als burgemeester wel wat durft te zeggen.''

''Ik vind het op zichzelf wel een mooi idee, dat beide supportersgroepen elkaar gewoon weer kunnen ontmoeten. Er moet geen narigheid zijn, het is voetbal en je moet gewoon zorgen dat dat moet kunnen,'' vindt een andere supporter. ''Als de veiligheid echt in het geding is, dan mogen ze het van mij over twee wedstrijden doen, hoe vervelend dat sportief gezien ook is,'' sluit een supporter af.

Voorzitter Fabian Nagtzaam van Supportersvereniging Ajax hoopt dat er in de Eredivisie ook weer uitsupporters welkom zijn. "We zijn al jaren in gesprek met de club Feyenoord, de gemeente en de KNVB, om een goed plan van aanpak neer te leggen. Dat lag er ook, helaas is dat niet tot uitvoering gekomen, maar wij zijn er van overtuigd dat het kan. Het is nu aan de gemeente Rotterdam.''

[readmore=53383]

Lees meer over
De Kuip ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties