Kritiek op Jørgensen: ''Hij brengt te weinig''

zondag 16 februari 2020 11:53 64.985 keer bekeken 285 reacties Pro Shots

Ronald de Boer is zeer te spreken over Feyenoord. De Rotterdammers hebben onder trainer Dick Advocaat de weg naar boven goed ingezet. De ploeg staat momenteel op de derde plaats op de Eredivisie-ranglijst. Toch ontbreekt er volgens De Boer nog iets in het spel van Feyenoord.

"Ik zie een goed Feyenoord met veel vertrouwen", zegt De Boer in Goedemorgen Eredivisie. "Overwinningen zorgen voor vertrouwen, dat is duidelijk te zien. Ze spelen mooi voetbal, goed tussen de linies. De enige dissonant in mijn ogen is Nicolai Jørgensen. Hij brengt eigenlijk veel te weinig dan we van hem mogen verwachten."

"Hij loopt er maar een beetje bij, hij heeft in mijn ogen nog niet 'het gevoel'. Hij is natuurlijk lang geblesseerd geweest, maar het is nu te summier wat hij laat zien. Hij brengt te weinig voor een spits van Feyenoord. Ik vind Jørgensen de enige dissonant in het geheel. Ik had echt verwacht dat hij na de winterstop het weer zou gaan laten zien. Misschien dat hij in dat ene jaar wel boven zijn stand geleefd heeft..."

Gerelateerd nieuws
285 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 992 mensen actief, waarvan 273 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved