Hans Kraay jr.: ''Ik heb Carlo nooit chagrijnig gezien''

Hans Kraay jr.: ''Ik heb Carlo nooit chagrijnig gezien''

Hans Kraay jr. haalde vrijdagavond bij Fox Sports oude herinneringen op aan zijn beste vriend uit zijn tijd in de jeugdopleiding van Feyenoord, Carlo de Leeuw. De oud-voetballer en materiaalman van Feyenoord overleed donderdag aan de gevolgen van tongkanker. Carlo werd 59 jaar.

''Ik heb Carlo van mijn zesde tot mijn zestiende vier keer per week gezien en hij was mijn grootste kameraad. Gisteren was zo mooi hoe de spelersgroep van Feyenoord er mee om ging. Het was zo echt en zo puur. Fer heeft Carlo in twee periodes meegemaakt, als jonge jongen en dit seizoen ook. Mooi voor hem dat uitgerekend hij de goal maakt. Gisterenavond was alles echt,'' zegt Hans Kraay jr.

De analist gaat verder: ''Als mensen er niet meer zijn hoor je altijd dat ze zo goed en leuk waren en dan denk ik, ze zullen toch ook wel mindere trekjes hebben gehad? Bij Carlo was dat niet. Ik heb hem nog nooit chagrijnig gezien. Hij had geweldige humor. Een geweldig eerbetoon van Feyenoord gisteren, ik had echt kippenvel. Jullie (Fox Sports) hebben het ook goed gedaan.''

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties