'Feyenoord gaat niet akkoord met een eventuele 'dubbele' finale'

'Feyenoord gaat niet akkoord met een eventuele 'dubbele' finale'

Feyenoord en Ajax zijn allebei nog actief in de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers spelen de halve finale tegen NAC Breda en de Amsterdammers tegen FC Utrecht. Wat als beide clubs de finale in De Kuip halen? In 2010 werd er door de voetbalbond besloten om geen uitsupporters toe te laten en de finale over twee wedstrijden te laten spelen. Feyenoord wil daar dit jaar niet mee akkoord gaan.

De KNVB wil nog niet vooruitlopen op de zaken.''De finale staat altijd in het teken van toegankelijk, gastvrij en veilig voetbal. Ajax - Feyenoord is een van de vier mogelijke finales. We moeten met alle scenario’s rekening houden, maar gaan nu niet vooruitlopen op één mogelijkheid, gezien de onvoorspelbaarheid soms in het bekertoernooi. Dus laten we vooral eerst genieten van de halve finales," schrijft de KNVB.

Journalist Jan Dirk Stouten laat op Twitter weten dat Feyenoord niet van plan is om dit keer akkoord te gaan met een finale over twee wedstrijden. ''De halve finales moeten nog gespeeld worden, maar er wordt veel gespeculeerd over een mogelijke finale Feyenoord-Ajax. Na wat belletjes ben ik ervan overtuigd dat Feyenoord nooit akkoord gaat met opnieuw een ‘dubbele’ finale zoals in 2010."

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties