''Daar zag je natuurlijk wel de ontlading in bij de spelers''

vrijdag 14 februari 2020 01:10 67.025 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

Feyenoord bereikte ten koste van sc Heerenveen de halve finale van de beker. Daar wacht een op papier gemakkelijkere tegenstander met NAC-Breda, maar achteraf stond het behalen van die halve finale toch vooral in het teken van het overlijden van Carlo de Leeuw. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam: "Zeker als je de beelden na afloop ziet met dat spandoek: daar zag je natuurlijk wel de ontlading in bij de spelers."

"Ze hebben er de hele dag mee gelopen. Niet iedereen kende Carlo de Leeuw, maar heel veel spelers wel. Als je bijvoorbeeld Leroy Fer zag: die heeft in zijn eerste periode bij Feyenoord heel lang met hem gewerkt, net als leden van de staf. Zoiets heeft een enorme impact omdat het gewoon een ontzettend aardige gozer was, iedereen mocht hem graag", aldus Krabbendam op de radio van Voetbal International.

"Als dit dan gebeurt, ook al weet je dat het gaat gebeuren, dan heeft het gewoon impact. Dan is het afwachten hoe je jezelf als ploeg houdt: zak je door je hoeven of maakt het iets los? Een half uur lang maakte het iets los bij Feyenoord en daarna eigenlijk ook wel, als je ziet hoe er werd verdedigd. Ik denk dat Feyenoord het maximale uit deze wedstrijd heeft gehaald." 

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 973 mensen actief, waarvan 258 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved