''Had er zeker mee te maken dat we voor Carlo wilden winnen''

vrijdag 14 februari 2020 00:42 33.305 keer bekeken 7 reacties Pro Shots

De bekerwedstrijd sc Heerenveen - Feyenoord zal altijd herinnerd worden als de wedstrijd die de dood van de alom geliefde Carlo de Leeuw markeerde. Zelfs spelers die nog maar kort bij de Rotterdammers voetballen waren zichtbaar aangedaan door het verlies. Tyrell Malacia kende De Leeuw echter al jaren. "Ik werd wakker en kreeg in onze groepsapp het nieuws over Carlo en ik was wel even in shock."

Daarna volgde de lange busreis met het team naar Heerenveen. "Je merkte dat iedereen er stil van was en het enige dat we konden doen was er kracht uithalen. Van het moment dat ik bij het eerste kwam kende ik hem al. Hij zorgde ervoor dat altijd alles geregeld was, hij was ook heel erg betrokken en hij was voor Feyenoord zeker een grote man."

Ondanks de tragedie moest er dus ook een wedstrijd gespeeld worden. "Het eerste half uur begonnen we goed, maar daarna zakte het weg. Er zijn wat dingen gezegd in de rust en we beginnen de tweede helft: dan zakken we in en is het een beetje tegenhouden, spelen we wat meer op de counter en krijgen we nog wat kleine kansen. We krijgen wat kansen tegen die Justin fantastisch pakte, hij keepte gewoon een fantastische wedstrijd. Ik zag ook dat iedereen, terwijl ze kramp hadden, toch die sprint inzette. Ik denk dat het er zeker mee te maken had dat we voor Carlo wilden winnen."

Gerelateerd nieuws
7 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 7 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 534 mensen actief, waarvan 160 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved