''Het was een jongen die bij de rood-witte familie hoorde''

donderdag 13 februari 2020 20:04 38.980 keer bekeken 19 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft vandaag afscheid moeten nemen van clubicoon Carlo de Leeuw. Zijn overlijden is ook bij de spelersgroep hard aangekomen, vertelt John de Wolf aan FOX Sports.

"Je wist dat het eraan kwam. Daar zijn we goed van op de hoogte gehouden. Maar op het moment dat daadwerkelijk die app binnenkomt, dat is een mokerslag", vertelt De Wolf. "Het was een jongen die bij de rood-witte familie hoorde. Een jongen die altijd aanwezig was, van vroeg tot laat, en voor iedereen klaar stond. Niks was te veel voor hem. Dat blijkt ook uit de mooie reacties die je om je heen hoort, dat het een geliefd persoon was. Dit komt kei- en keihard binnen."

Mario Been onderschrijft die woorden. "Hij had over iedereen een goed woord, was nooit negatief over mensen. Niks was te veel voor hem. Als je iets aan hem vroeg, stond hij klaar voor je. Ik heb ook zelf moeilijke momenten gehad als coach. Dan kon je bij Carlo altijd terecht. Dat zorgde hij dat je met een fijn gevoel naar huis ging." Ondanks het trieste nieuws staat er voor de spelersgroep wel een belangrijke wedstrijd op het programma. "Eerlijk gezegd, vanochtend toen we het hoorden, had je liever niet gespeeld. We moeten proberen om hem een mooi eerbetoon te geven door winst."

Gerelateerd nieuws
19 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 5 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1195 mensen actief, waarvan 246 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved