SC Heerenveen: ''Het wordt denk ik echt een gevecht''

SC Heerenveen: ''Het wordt denk ik echt een gevecht''

sc Heerenveen kijkt uit naar de wedstrijd van morgen tegen Feyenoord. De twee teams treffen elkaar in de TOTO KNVB Beker kwartfinale. ''We willen een fantastische pot neerzetten met z'n allen,'' vertelt trainer Johnny Jansen in aanloop naar het duel.

Jansen heeft op het persmoment de opstelling al bekend gemaakt. De trainer gaat niets wijzigen. ''Die vraag stellen we onszelf na elke wedstrijd. Of we nou winnen, gelijkspelen of verliezen. Maar we laten het zo staan. We denken met deze elf de meeste kans te maken op een goed resultaat,'' aldus een duidelijke Jansen op de clubwebsite.

In de eredivisie verloor Heerenveen van Feyenoord. ''We moeten laten zien dat we geleerd hebben van die wedstrijd. Aan de bal waren we toen best aardig, maar we gaven de goals destijds veel te makkelijk weg. Dat mag ons niet een tweede keer overkomen. Door onder meer beelden te tonen uit dat duel hebben we ons voorbereid op de wedstrijd van morgen.''

''Het wordt denk ik echt een gevecht. Een fysiek gevecht, een echte bekerclash. Dit zijn voor mij, de staf en de groep de krenten in de pap. We willen een fantastische pot neerzetten met z'n allen. Het is voor ons zaak dat we veel energie in de wedstrijd stoppen en er overal kort op zitten. Dan is het bereiken van de halve finale absoluut mogelijk.''

Opstelling sc Heerenveen tegen Feyenoord
Bednarek; Van Rhijn, Dresevic, Botman, Floranus; Kongolo, Faik, Veerman; Van Bergen, Odgaard, Ejuke.

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties