Narsingh: ''We zijn sowieso moeilijk te verslaan''

dinsdag 11 februari 2020 17:57 42.835 keer bekeken 74 reacties Pro Shots

Luciano Narsingh is nog niet uitgegroeid tot een basisspeler bij Feyenoord, maar is wel belangrijk geweest dankzij zijn winnende goal in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Ja, mooi moment, lastige wedstrijd en mooi dat je nog voor de penalty's de 1-0 erin kan schieten."

Donderdag wacht zijn oude ploeg sc Heerenveen voor de beker. Narsingh zal normaal gesproken weer op de bank plaatsnemen, maar een invalbeurt lonkt. "Je wil gevaarlijk zijn in de minuten die je krijgt, je wil scoren natuurlijk en acties maken", aldus de aanvaller voor de camera van FeyenoordTV

Feyenoord is bezig aan een uitstekende reeks. "We zijn sowieso moeilijk te verslaan en we hebben een mooie reeks neergezet. We krijgen moeilijk doelpunten tegen en we creëren altijd kansen. We kunnen nu een goed blok zijn, dat we verdedigend heel sterk staan, en dan komen de doelpunten voorin vanzelf." Waar komt die plotselinge onverslaanbaarheid vandaan? "Dat is er wel ingegroeid: veel trainen, we hameren er ook op en op een gegeven moment wordt het dan een automatisme." 

Na de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen volgt zondag alweer de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, een ploeg waar Feyenoord het traditioneel lastig tegen heeft. "Er komt een taaie week aan, daar leven we voor, daarom wil je voetballen en ik kijk er naar uit."

Gerelateerd nieuws
74 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1727 mensen actief, waarvan 435 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved