''Arsenal wil de concurrentie te slim af zijn omtrent Kökcü''

''Arsenal wil de concurrentie te slim af zijn omtrent Kökcü''

Mikel Arteta is een aantal maanden de nieuwe trainer van Arsenal en heeft aankomende zomer grote plannen met zijn ploeg. De Spanjaard wil de Engelse club renoveren en diverse grote aankomende talenten naar Londen halen. Orkun Kokcü is een van de spelers die de club nadrukkelijk aan het volgen is.

Kokcü moet onderdeel zijn van een grote revolutie. ''Arsenal wil de concurrentie te slim af zijn als het om de Feyenoord-tiener gaat. Kökcü heeft al aangetoond volwassen voor de dag te kunnen komen en is een belangrijke speler in het team van Dick Advocaat. Een toenadering van een club als Arsenal kan het Feyenoord echter lastig maken om een transfer tegen te houden,'' schrijft de Daily Mail.

Ook oud-Feyenoorder Nathan Aké moet de overstap maken naar Arsenal. De 24-jarige verdediger maakt op dit moment een solide indruk bij Bournemouth en lijkt klaar voor een stap hoger.

[readmore=53258]

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties