De Cler: ''Ik ben eerlijk gezegd meer voor Feyenoord''

De Cler: ''Ik ben eerlijk gezegd meer voor Feyenoord''

AZ TV Is deze week langsgegaan op Varkenoord bij Tim de Cler. De oud-Feyenoorder heeft ook een verleden bij AZ en sprak daarover met de Alkmaarders.

De Cler loopt op dit moment stage bij de O16 van Feyenoord op Varkenoord. Met het oog op de kraker van dit weekend, AZ – Feyenoord, haalde De Cler herinneringen op en sprak daar onder andere over oud-ploeggenoot Ron Vlaar: ‘Ik zie hem nu spelen en dan denk ik: is hij ondertussen niet al 40? Maar hij is natuurlijk nog hartstikke jong. Hij kwam als hele jonge speler bij ons, maar ik kijk ervan op dat hij nu nog steeds speelt.’

‘Ron is een ontzettend sterke jongen. Als je ziet wat hij allemaal heeft meegemaakt, zoals bijvoorbeeld zware blessures, dan vind ik dat ontzettend knap. Ik heb respect voor hem dat hij nu nog zo voetbalt’, aldus Tim de Cler.

De Cler kijkt uit naar de kraker van dit weekend: ‘Het wordt een hele leuke wedstrijd. Ik ben eerlijk gezegd meer voor Feyenoord, omdat ik al van jongs af aan Feyenoord-fan ben geweest. Bij AZ heb ik hele mooie momenten beleefd en ik heb heel veel aan die club te danken en als Feyenoord dan van iemand moet verliezen, dan is het wel van AZ.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties