Hevige storm verwacht in Alkmaar: ''Het stadion is veilig''

Hevige storm verwacht in Alkmaar: ''Het stadion is veilig''

Feyenoord gaat dit weekend op bezoek bij AZ en volgens de weervoorspellingen kan het wel eens flink gaan stormen. Voor zondag kunnen er windstoten van boven de 100 kilometer per uur plaatsvinden in Alkmaar.

In augustus ging het mis met het AFAS Stadion. Tijdens een storm kwam een deel van het dak naar beneden. AZ speelt op dit moment zonder dak en is niet bang voor nieuwe incidenten. "Het stadion is goedgekeurd en veilig", zegt een woordvoerder van de club in gesprek met NUsport.nl. "Nee, er leeft ook niet een bepaalde angst binnen de club."

Voor de supporters van Feyenoord en AZ gaat het geen prettige middag worden op de tribune. De thuisclub biedt supporters poncho's aan om droog te blijven tijdens de wedstrijd. De KNVB heeft nog geen waarschuwingscode afgegeven. De bond doet dat alleen wanneer het KNMI code oranje afgeeft en dat lijkt ook te gaan gebeuren. Er zal zo'n 10 tot 15 millimeter neerslag vallen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties