''Daar kun je Advocaat mee over de streep trekken''

woensdag 5 februari 2020 23:02 85.095 keer bekeken 82 reacties Pro Shots

Komt er volgend seizoen wel of geen opvolger voor Dick Advocaat? De huidige resultaten lijken te duiden op een langer dienstverband voor de kleine generaal, maar volgens de mannen van Voetbalpraat ligt het niet zo simpel. Verslaggever Cristian Willaert: "Moet Arnesen niet te lang wachten met het vastleggen van Advocaat voor volgend jaar?

"Advocaat is ook wel iemand die voelt 'ze wachten tot vijf wedstrijden voor het einde en als ik dan nog steeds alles gewonnen heb, dan doen we het maar'. Dan komen er andere aanbiedingen en dan is Advocaat ook wel weer zo eigenwijs dat hij 'tjongejongejonge, ik had al wat anders' zegt."

Zowel Willaert als Feyenoord watcher Martijn Krabbendam vinden dat Advocaat moet blijven. Krabbendam: "Als je rust wil creëren in je club, wel. Dan weet je dat je een jaar lang geen omkijken hebt naar je eerste elftal. Ik zeg niet dat Feyenoord dan kampioen wordt, maar je krijgt geen dramastart zoals afgelopen jaar: Feyenoord gaat dan gewoon meedoen met de top/subtop."

Hoe zou je Advocaat kunnen overhalen om te blijven? Krabbendam, lachend: "Ik denk met nieuwe spelers. Je kent Advocaat, je moet hem wel verleiden. Het is niet iemand die een handtekeningetje zet en 'ik ga nog een jaar door' zegt. Je moet wel met een idee komen van hoe je het wil gaan doen, in welke linie er iets bij kan komen. Het voordeel voor Feyenoord is dat een aantal contracten komende zomer afloopt, dus dat biedt ook weer perspectieven in de salarishuishouding, daar kun je Advocaat mee over de streep trekken."  

Gerelateerd nieuws
82 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 34 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved