Jubileumboek voor Petursson en Peters

Jubileumboek voor Petursson en Peters

Oud-Feyenoorder Petur Petursson heeft vrijdagavond voorafgaand aan de training van het nationale elftal van IJsland in De Kuip het Feyenoord Jubileumboek overhandigd gekregen. De IJslander, die verspreid over twee periodes in totaal vier seizoenen voor Feyenoord speelde, begon direct enthousiast te bladeren in het boekwerk. Voormalig ploeggenoot Jan Peters was speciaal voor Petursson bij de training komen kijken en kreeg prompt ook een Jubileumboek.Voor Petursson betekende de afsluitende training van IJsland een bijzonder weerzien met De Kuip. Hij liet zelfs speciaal voor de interland familie overkomen om aan hen het stadion te laten zien waar hij zijn grootste successen gevierd heeft. Hij liet weten verheugd te zijn om terug te zijn. ‘Nederland voelt aan als een tweede thuis voor mij.’

IJsland werkte vrijdagavond de laatste groepstraining af, voordat zaterdagavond wordt gespeeld tegen het Nederlands elftal. Petursson zit dan als assistent-trainer op de bank van IJsland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties