Advocaat: ''Özyakup zal voor zijn positie moeten vechten''

zaterdag 1 februari 2020 19:18 32.760 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat in De Kuip voor revanche tegen FC Emmen. In Emmen kwam de ploeg, toen nog getraind door Jaap Stam, niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Huidige trainer Dick Advocaat heeft zijn ploeg duidelijk gemaakt dat dat nu niet mag gebeuren.

"Ik heb die wedstrijd teruggekeken", vertelt Advocaat voorafgaand aan de wedstrijd aan FOX Sports. "Na afloop werden ze van alle kanten beschimpt dat dat niet mag gebeuren. Vandaag mag het zeker niet gebeuren. Dat heb ik ze ook verteld."

Tegen Emmen kan Advocaat direct beschikken over aanwinst Özyakup. Advocaat noemde de Turk een 'irritante speler' die hij goed kan gebruiken. "Eigenlijk hadden we te weinig 'irritante spelers'. Het is een man naar mijn hart die voor niemand bang is. Hij gaat de strijd aan en kan goed voetballen. Ik ben heel benieuwd wat hij laat zien."

De middenvelder start direct in de basis, als vervanger van de niet fitte Orkun Kökcü. "Orrie (Kökcü, red.) heeft het daar geweldig gedaan, dus hij zal voor z'n positie moeten vechten."

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 28 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved