Advocaat: ''Özyakup zal voor zijn positie moeten vechten''

Advocaat: ''Özyakup zal voor zijn positie moeten vechten''

Feyenoord gaat in De Kuip voor revanche tegen FC Emmen. In Emmen kwam de ploeg, toen nog getraind door Jaap Stam, niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Huidige trainer Dick Advocaat heeft zijn ploeg duidelijk gemaakt dat dat nu niet mag gebeuren.

"Ik heb die wedstrijd teruggekeken", vertelt Advocaat voorafgaand aan de wedstrijd aan FOX Sports. "Na afloop werden ze van alle kanten beschimpt dat dat niet mag gebeuren. Vandaag mag het zeker niet gebeuren. Dat heb ik ze ook verteld."

Tegen Emmen kan Advocaat direct beschikken over aanwinst Özyakup. Advocaat noemde de Turk een 'irritante speler' die hij goed kan gebruiken. "Eigenlijk hadden we te weinig 'irritante spelers'. Het is een man naar mijn hart die voor niemand bang is. Hij gaat de strijd aan en kan goed voetballen. Ik ben heel benieuwd wat hij laat zien."

De middenvelder start direct in de basis, als vervanger van de niet fitte Orkun Kökcü. "Orrie (Kökcü, red.) heeft het daar geweldig gedaan, dus hij zal voor z'n positie moeten vechten."

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties