''Ze zullen wel gaan schuiven op het middenveld''

''Ze zullen wel gaan schuiven op het middenveld''

Vrijdag tijdens FC Rijnmond werden de laatste ontwikkelingen omtrent Feyenoord behandeld. Tijdens de uitzending werden de nieuwe aanwinsten Oğuzhan Özyakup en Róbert Boženík besproken en werd vooruit gekeken op de wedstrijd tegen FC Emmen.

In de studio wordt verwacht dat de creatieve middenvelder een definitieve basisplek gaat veroveren. Met zijn komst dreigt Toornstra zijn plek te gaan verliezen. “Dat ligt er aan hoe Özyakup speelt en hoe Toornstra speelt. Ze zullen wel gaan schuiven op het middenveld zo nu en dan. Dat kan met Toornstra zijn, maar ook met Kökcü,'' aldus Van der Laan.

Naast Özyakup werd ook de komst van Boženík besproken. De jonge aanvaller, die deze transferperiode overkwam van MŠK Žilina, is voor zo’n vier miljoen euro naar de Kuip gehaald. Dat vindt presentator Bart Nolles opvallend: ''Afgelopen zomer werd Senesi al binnengehaald en nu Bozenik. Bij elkaar is dat zo’n tien miljoen euro. Terwijl in de zomer gesuggereerd werd dat de pot van Feyenoord leeg was.''

Dennis van Eersel weet hoe dat zit. ''In de zomer had Feyenoord wel wat te besteden, maar zat vooral het salarisbudget op z’n max. Toen werd ook al gezegd dat er spelers moesten vertrekken. Feyenoord had nog wel wat te besteden, maar het kan niet tippen aan de bedragen die in Amsterdam of Eindhoven worden betaald. Daarnaast is er natuurlijk ook nog wat verdiend aan Vilhena en St. Juste.''

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties