Advocaat: ''Doelstelling blijft Europees voetbal''

vrijdag 31 januari 2020 15:09 57.220 keer bekeken 186 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt niet de pannen van het dak, maar blijft wel winnen. De media willen dat nog weleens op geluk schuiven, maar daar is Dick Advocaat het niet mee eens. "Als je veertien wedstrijden speelt, inclusief Europa League en je verliest er eentje, is dat dan nog geluk?"

Door de goede reeks in de eredivisie denken sommige supporters zelfs al aan de tweede plaats, Advocaat gaat daar niet in mee. "Onze doelstelling is nog steeds hetzelfde en niet, wat ik zo nu en dan lees, loeren op de tweede plek. Onze doelstelling is Europees voetbal halen, dat is het belangrijkste voor de club. Als het kan gaan we proberen meer te doen, maar het is de eerste vereiste dat we dat halen."

Tegen de verwachting in zit Róbert Boženík morgen al bij de wedstrijdselectie, al moet de spits nog wel even wennen aan het spel van Feyenoord. "Je ziet wel gelijk, omdat die jongen pas twintig jaar is, dat hij nog wat zoekende is naar zijn positie. Het is echt een jonge jongen, als hij een fout maakt is het gelijk 'oh sorry', dat zou Ozzo niet zo snel doen, dat is eigenlijk ook wel het leuke eraan", aldus Advocaat voor de camera van Feyenoord TV. Boženík maakt ook kans op speelminuten. "Als je op de bank zit, dan ben je kandidaat om in te vallen, ja. Ik kijk gewoon hoe de wedstrijd loopt en wat ik nodig heb."

Gerelateerd nieuws
186 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 25 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved