Van Hanegem: ''Zo hoort het als je een goede speler bent''

donderdag 30 januari 2020 18:14 145.910 keer bekeken 342 reacties Pro Shots

Feyenoord blijft maar winnen, terwijl het spel nog wel te wensen overlaat. Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord nog een stuk beter zou moeten kunnen. "Ze kunnen heus aardig voetballen. Soms zie je dat en soms zie je dat helemaal niet."

Steven Berghuis is de aangewezen persoon om Feyenoord naar dat hogere niveau te tillen, maar de aanvoerder moet ook zijn gedrag veranderen. "Berghuis is wel een goede speler, je beste speler, verdient denk ik ook het meeste. Dus als wij een keer iets zeggen over hem is meneer gepikeerd. Hij was ook niet gepikeerd toen hij bij AZ zat en wij bij Advocaat zaten te zeiken waarom hij die gozer niet liet spelen. Omdat we het een goede speler vinden. Je mag niets zeggen over zulk soort mensen en dan denk ik 'wegwezen, opschieten'", aldus De Kromme voor de camera van RTV Rijnmond.

Toch zal Berghuis de Rotterdammers op sleeptouw moeten nemen om het spel te verbeteren. "Je bent een goede speler, daar word je voor betaald en dan moet je het op sleeptouw nemen. Zo hoort het als je een goede speler bent en die Turk (Kökcü - red.) is ook een hele goede speler."

Moet Advocaat een jaar langer trainer zijn van Feyenoord? "Het zal mij een zorg zijn of Feyenoord door moet met Advocaat. Al geef je hem een tienjarig contract. Ik ben wel supporter van Feyenoord, niet van Advocaat. Je wint heel veel, maar het zit niet bepaald tegen onder hem. Daar moet je ook naar kijken. Je kan straks ook van de zeven wedstrijden er drie verliezen."

Gerelateerd nieuws
342 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 138 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 1025 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved