''Normaal gesproken zou iemand als hij niet haalbaar zijn''

''Normaal gesproken zou iemand als hij niet haalbaar zijn''

Technisch directeur Frank Arnesen is tevreden met het aantrekken van Ozan Özyakup. De 27-jarige middenvelder gaat spelen met rugnummer 18 en komt op huurbasis over van Besiktas. Met Özyakup heeft trainer Dick Advocaat zijn gewenste versterking binnen. Morgen traint hij voor het eerst mee met de Rotterdammers.

''Met het vertrek van enkele spelers was het zeer wenselijk om te beschikken over een extra speler die direct inzetbaar is op het middenveld,'' vertelt Arnesen op de clubwebsite. ''Met Oguzhan halen we natuurlijk enorm veel ervaring binnen. Normaal gesproken zou iemand als hij niet haalbaar zijn voor Feyenoord, maar hij wilde heel graag voor de rest van het seizoen naar ons komen. Door creatief te zijn en met dank ook aan Besiktas, komt hij ons nu versterken en zijn we in elk geval voor wat betreft het halen van nieuwe spelers klaar deze window.''

[readmore=53177]

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties