Bozeník niet tegen FC Emmen: ''Hij is nog geen optie''

woensdag 29 januari 2020 01:57 70.930 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen viel in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard uit met lichte liesklachten. Het is de vraag of de spits speelklaar is voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen FC Emmen. Mocht Jørgensen niet fit blijken te zijn dan zal de nieuwe spits Róbert Bozeník in ieder geval niet zijn vervanger zijn.

Trainer Dick Advocaat laat dit weten. "Hij is nog geen optie." De Slowaak blijkt een trainingsachterstand te hebben. "Hij was pas net weer in training, zijn club stopte volgens mij al begin december. Ik verwacht niet dat hij al klaar is”, zo vertelt Advocaat aan De Telegraaf

Luciano Narsingh was in Marbella al trefzeker voor Feyenoord en wist nu weer het net te vinden. "Hij was zeker aanspeelbaar. Dat was niet bij iedereen het geval. Dit moet voor Narsingh ook een goed gevoel zijn dat hij zelf die goal scoort. En voor Feyenoord is het ook goed."

Feyenoord heeft Oguzhan Özyakup zo goed als binnen. De middenvelder gaat volgens de krant vandaag medisch gekeurd worden in Rotterdam en daarna zijn contract voor een half seizoen in De Kuip tekenen. ''Het ziet er goed uit,'' vertelt Advocaat over zijn komst.

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 983 mensen actief, waarvan 186 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved