Bozeník: ''Ik had drie aanbiedingen liggen, dit is top voor mij''

maandag 27 januari 2020 14:41 125.480 keer bekeken 269 reacties Feyenoord.nl

Róbert Bozeník kan niet wachten om in De Kuip te gaan spelen. De 20-jarige spits zit nog niet in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Fortuna Sittard, maar hoopt snel aan te sluiten bij de groep. Feyenoord heeft vandaag de transfer bekend gemaakt en Bozeník voorgesteld aan de pers.

''Toen ik voor het eerst contact had gehad met meneer Arnesen wist ik dat Feyenoord de beste optie voor mij was,'' vertelt Bozeník op de persconferentie. ''Ik had drie aanbiedingen liggen, maar dit is top voor mij. Aanvallend voetbal, veel betrokken zijn in het spel. En daarnaast: toen ik het stadion voor het eerst zag werd ik heel gelukkig. Qua supporters horen ze bij de grootste clubs van de wereld. Ik was sprakeloos toen ik een aantal video's zag."

Bozeník krijgt de kans om zich achter Nicolai Jørgensen te ontwikkelen. De spits kijkt uit om met de Deen te gaan samenwerken. "Hij is een topspeler en Feyenoord is topkwaliteit. Ik moet wachten op mijn kans, maar ik zal er alles aan gaan doen om er te staan." De Slowaak is gewend aan kunstgras. ''Natuurlijk houd je van echt gras, maar je houdt vooral van voetbal. En dan maakt het niet uit waar je op speelt. Of je nou op straat of in het bos speelt."

Gerelateerd nieuws
269 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 688 mensen actief, waarvan 160 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved