Bozeník: ''Ik had drie aanbiedingen liggen, dit is top voor mij''

Bozeník: ''Ik had drie aanbiedingen liggen, dit is top voor mij''

Róbert Bozeník kan niet wachten om in De Kuip te gaan spelen. De 20-jarige spits zit nog niet in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Fortuna Sittard, maar hoopt snel aan te sluiten bij de groep. Feyenoord heeft vandaag de transfer bekend gemaakt en Bozeník voorgesteld aan de pers.

''Toen ik voor het eerst contact had gehad met meneer Arnesen wist ik dat Feyenoord de beste optie voor mij was,'' vertelt Bozeník op de persconferentie. ''Ik had drie aanbiedingen liggen, maar dit is top voor mij. Aanvallend voetbal, veel betrokken zijn in het spel. En daarnaast: toen ik het stadion voor het eerst zag werd ik heel gelukkig. Qua supporters horen ze bij de grootste clubs van de wereld. Ik was sprakeloos toen ik een aantal video's zag."

Bozeník krijgt de kans om zich achter Nicolai Jørgensen te ontwikkelen. De spits kijkt uit om met de Deen te gaan samenwerken. "Hij is een topspeler en Feyenoord is topkwaliteit. Ik moet wachten op mijn kans, maar ik zal er alles aan gaan doen om er te staan." De Slowaak is gewend aan kunstgras. ''Natuurlijk houd je van echt gras, maar je houdt vooral van voetbal. En dan maakt het niet uit waar je op speelt. Of je nou op straat of in het bos speelt."

[readmore=53132]

Lees meer over
De Kuip Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties