'Dominante rol VvF hield komst Eenhoorn tegen'

maandag 27 januari 2020 04:33 93.880 keer bekeken 266 reacties Pro Shots

Sportief gaat het Feyenoord voor de wind: sinds de aanstelling van Dick Advocaat zijn de Rotterdammers de best presterende ploeg van de eredivisie, mede dank zij de toegenomen fitheid bij de spelers. Achter de schermen blijft de onrust echter heersen. Advocaat blijft stoïcijns onder al het gekonkel. "Ik ga gewoon niet naar De Kuip."

De Kleine Generaal richt zichzelf vooral op trainingscomplex 1908 om zo het spel van Feyenoord te blijven verbeteren. Tussendoor laat hij ook zijn voorkeur voor het aanblijven van Sjaak Troost blijken en spreekt hij letterlijk de Vrienden van Feyenoord toe na de 2-3 overwinning op Heracles Almelo. "Onze Feyenoord-Vrienden vinden het allemaal niet zo geweldig. Misschien worden ze wel wat positiever nu. Het sentiment moet eens veranderen. Dit is een grote club, hopelijk gaat iedereen het een beetje zien.”

Die Vrienden van Feyenoord waren tien jaar geleden de redders van Feyenoord met een kapitaalinjectie van 30 miljoen (door de overname van aandelen), maar hun krediet lijkt bij Het Legioen steeds meer op te raken. De Telegraaf meldt dat de dominante rol van Pim Blokland en zijn vrienden de reden is van het afhaken van Robert Eenhoorn. De droomkandidaat voor de functie van algemeen directeur zou geen trek hebben gehad in een rol als marionet.

Al met al willen de Vrienden van Feyenoord Sjaak Troost niet meer terug in de Raad van Commissarissen. De komende dagen zal blijken of die wens wel of geen doorgang zal vinden. Nu Advocaat zich achter het aanblijven van Troost heeft geschaard zal het wegwerken van Troost wellicht wat lastiger worden. Externe investeerders staan klaar, maar zolang Feyenoord in handen is van de Vrienden van Feyenoord weigeren ze in te stappen om de stadionclub naar grotere hoogten te stuwen, weet de krant te melden.

Gerelateerd nieuws
266 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 193 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved