Jansma: ''Punten verbloemen huidige situatie Feyenoord''

zondag 26 januari 2020 23:54 55.665 keer bekeken 75 reacties Pro Shots

Kees Jansma was zondagavond te gast bij Studio Voetbal en ook hij stipt de problemen binnen Feyenoord aan. “Er is een enorme machtsstrijd gaande binnen Feyenoord. Niemand weet waar de club heen moet, er speelt ontzettend veel en door het aanstellen van Advocaat die ‘wat kan mij het allemaal schelen, ik train en haal mijn punten’ denkt, redt Feyenoord het.”

Pierre van Hooijdonk is het met Jansma eens: “Hij doet het met dezelfde spelers als die Stam tot zijn beschikking had. Ik denk dat het vooral te maken heeft met een relatief onervaren trainer tegenover een ervaren trainer.” Jansma benadrukt die woorden. “Advocaat wil niet weten wanneer zijn spelers jarig zijn. Wat hem betreft is het trainen, gewoon je best doen en dat was het dan. Dat heeft Feyenoord echt nodig nu en het gaat hartstikke leuk."

Wat niet wegneemt dat Feyenoord het onder leiding van Dick Advocaat uitstekend doet: sinds zijn aanstelling pakte geen enkele club uit de Eredivisie meer punten dan Feyenoord. In negen wedstrijden voegde Advocaat 23 punten toe aan het puntentotaal.

Gerelateerd nieuws
75 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 74 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved