Advocaat: ''Tapia sluit waarschijnlijk na dinsdag aan''

zaterdag 25 januari 2020 19:28 28.180 keer bekeken 26 reacties Pro Shots

Voor trainer Dick Advocaat is het nog altijd wachten op versterkingen. Tegen Heracles Almelo moet de ploeg het nog altijd doen zonder spits of middenvelders op de bank, maar die lijken er deze winter wel aan te komen.

"Bozenik is vandaag in Nederland. Dat ziet er goed uit", herhaalt Advocaat. "Hij heeft nog steeds niet getekend. Dat zal wel maandag worden." De trainer wil er ook graag nog een middenvelder bij hebben. "Daar zijn we ook over aan het praten en aan het kijken wat voor het elftal goed is."

Tegen Heracles zit er bij Feyenoord nog helemaal geen middenvelder op de bank. Renato Tapia, de enige overgebleven middenvelder, is geblesseerd. "We kunnen wel een beetje schuiven, maar het is natuurlijk niet goed. Waarschijnlijk sluit Tapia na dinsdag aan. Er is eergisteren een scan gemaakt en hij heeft een kleine verrekking in zijn kuitbeen. Hij zou woensdag weer aan kunnen sluiten."

Gerelateerd nieuws
26 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 13 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72151 leden - Op dit moment zijn 689 mensen actief, waarvan 212 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved