Advocaat: ''Tapia sluit waarschijnlijk na dinsdag aan''

Advocaat: ''Tapia sluit waarschijnlijk na dinsdag aan''

Voor trainer Dick Advocaat is het nog altijd wachten op versterkingen. Tegen Heracles Almelo moet de ploeg het nog altijd doen zonder spits of middenvelders op de bank, maar die lijken er deze winter wel aan te komen.

"Bozenik is vandaag in Nederland. Dat ziet er goed uit", herhaalt Advocaat. "Hij heeft nog steeds niet getekend. Dat zal wel maandag worden." De trainer wil er ook graag nog een middenvelder bij hebben. "Daar zijn we ook over aan het praten en aan het kijken wat voor het elftal goed is."

Tegen Heracles zit er bij Feyenoord nog helemaal geen middenvelder op de bank. Renato Tapia, de enige overgebleven middenvelder, is geblesseerd. "We kunnen wel een beetje schuiven, maar het is natuurlijk niet goed. Waarschijnlijk sluit Tapia na dinsdag aan. Er is eergisteren een scan gemaakt en hij heeft een kleine verrekking in zijn kuitbeen. Hij zou woensdag weer aan kunnen sluiten."

Lees meer over
Dick Advocaat Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties