''Ik vind niet dat Ayoub veel kansen heeft gehad''

vrijdag 24 januari 2020 20:12 61.490 keer bekeken 179 reacties Pro Shots

De samenwerking tussen Yassin Ayoub en Feyenoord is geen gelukkige gebleken. De middenvelder zat vaak op de bank en uiteindelijk vonden beide partijen een oplossing in een transfer naar Panathinaikos. Ali Boussaboun vind het jammer dat de middenvelder nooit is geslaagd in De Kuip.

"Ik weet nog dat hij bij Utrecht speelde en ik hem sprak als scout voor de Marokkaanse voetbalbond", begint Boussaboun in FC Rijnmond. "Ik zei tegen 'm: Feyenoord zou mooi bij jou passen. Je werkt keihard - daar houden ze van bij Feyenoord - en technisch ben je gewoon heel goed. Voor mij was het echt een match made in heaven. Ik dacht dat hij een publiekslieveling zou worden bij Feyenoord. Ik vind niet dat hij veel kansen heeft gehad om zijn kwaliteiten tentoon te stellen."

Presentator Bart Nolles benoemt dat maar liefst drie trainers niet voor Ayoub kozen. "Ik vond het raar", reageert Boussaboun. "Je haalt Ayoub en vervolgens huur je Clasie en die zet je in de basis. Dat vond ik een rare zet van Feyenoord. Het was niet de Clasie van voor zijn transfer naar Engeland. Ik vond dat wel jammer, want ik heb echt een hoge pet op van Yassin Ayoub als voetballer."

Gerelateerd nieuws
179 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75077 leden - Op dit moment zijn 209 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved