''Ik vind niet dat Ayoub veel kansen heeft gehad''

''Ik vind niet dat Ayoub veel kansen heeft gehad''

De samenwerking tussen Yassin Ayoub en Feyenoord is geen gelukkige gebleken. De middenvelder zat vaak op de bank en uiteindelijk vonden beide partijen een oplossing in een transfer naar Panathinaikos. Ali Boussaboun vind het jammer dat de middenvelder nooit is geslaagd in De Kuip.

"Ik weet nog dat hij bij Utrecht speelde en ik hem sprak als scout voor de Marokkaanse voetbalbond", begint Boussaboun in FC Rijnmond. "Ik zei tegen 'm: Feyenoord zou mooi bij jou passen. Je werkt keihard - daar houden ze van bij Feyenoord - en technisch ben je gewoon heel goed. Voor mij was het echt een match made in heaven. Ik dacht dat hij een publiekslieveling zou worden bij Feyenoord. Ik vind niet dat hij veel kansen heeft gehad om zijn kwaliteiten tentoon te stellen."

Presentator Bart Nolles benoemt dat maar liefst drie trainers niet voor Ayoub kozen. "Ik vond het raar", reageert Boussaboun. "Je haalt Ayoub en vervolgens huur je Clasie en die zet je in de basis. Dat vond ik een rare zet van Feyenoord. Het was niet de Clasie van voor zijn transfer naar Engeland. Ik vond dat wel jammer, want ik heb echt een hoge pet op van Yassin Ayoub als voetballer."

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties