Wouter Burger op huurbasis naar Excelsior

donderdag 23 januari 2020 11:06 99.545 keer bekeken 525 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Wouter Burger speelt de rest van het seizoen voor Excelsior Rotterdam. De 18-jarige middenvelder vertrekt per direct op huurbasis naar de stadgenoot uit Kralingen. De overeenkomst van Burger bij Feyenoord loopt nog tot de zomer van 2023.

Wouter Burger begon op elfjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Excelsior, waarna hij na één seizoen de overstap maakte naar Feyenoord. Op Varkenoord doorliep hij vanaf Onder 13 alle jeugdelftallen. Zijn officiële debuut voor Feyenoord 1 volgde ‪op 16 augustus 2018, in de thuiswedstrijd tegen AS Trencin in de voorronde van de Europa League.

''Bij Feyenoord is het gelopen zoals het is gelopen,'' zo stelt de middenvelder op de website van Excelsior. ''Ik zie dit daarom echt als een kans om te laten zien dat ik goed genoeg ben. Toen Excelsior kwam had ik daar meteen een goed gevoel bij. Een aantal jongens ken ik en het voelt goed om hier te gaan spelen. Daarom was ik er snel uit.''

In het huidige seizoen kwam Burger tot tien optredens voor Feyenoord 1, waarin hij één doelpunt maakte. Feyenoord en Burger besloten tot zijn tijdelijke overgang omdat het voor zijn ontwikkeling belangrijk is dat de jonge middenvelder de komende tijd iedere week met weerstand wedstrijden gaat spelen.

Gerelateerd nieuws
525 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 204 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75316 leden - Op dit moment zijn 838 mensen actief, waarvan 287 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved