Advocaat ontkent interesse in Ciss

Advocaat ontkent interesse in Ciss

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een spits. Al diverse namen zijn voorbij gekomen, onder wie ook Ciss, die vandaag namens tegenstander Fortuna Sittard tegen Feyenoord speelt. Dick Advocaat ontkent de interesse in hem.

"Op dit moment niet. We hebben het er niet over gehad", vertelt Advocaat aan FOX Sports. "Het is niet mysterieus, op dit moment staat hij niet bij ons op de radar." Ook de naam van de Slowaakse Bozenik wordt veel genoemd, maar hij lijkt een contract bij HSV te gaan tekenen. "Volgens mij is het nog niet definitief wat die jongen gaat doen", zegt Advocaat daarover.

De laatste keer dat Feyenoord op bezoek ging in Sittard, volgde een blamage. Fortuna won in de competitie met 4-2. "Daar ben ik mee geëindigd, dat we niet zo'n blamage kunnen krijgen als in die wedstrijd. Daar ging alles verkeerd."

In deze kans op revanche gaat Advocaat het doen zonder Luis Sinisterra. Zijn plek in de basis wordt overgenomen door Sam Larsson. "Hij heeft niks, maar hij was heel vermoeid. Dat gebeurde al in de tweede helft tegen Heerenveen", legt de trainer uit.

Lees meer over
Luis Sinisterra sc Heerenveen Fortuna Sittard Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties