Advocaat ontkent interesse in Ciss

dinsdag 21 januari 2020 20:31 45.160 keer bekeken 34 reacties Pro Shots

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een spits. Al diverse namen zijn voorbij gekomen, onder wie ook Ciss, die vandaag namens tegenstander Fortuna Sittard tegen Feyenoord speelt. Dick Advocaat ontkent de interesse in hem.

"Op dit moment niet. We hebben het er niet over gehad", vertelt Advocaat aan FOX Sports. "Het is niet mysterieus, op dit moment staat hij niet bij ons op de radar." Ook de naam van de Slowaakse Bozenik wordt veel genoemd, maar hij lijkt een contract bij HSV te gaan tekenen. "Volgens mij is het nog niet definitief wat die jongen gaat doen", zegt Advocaat daarover.

De laatste keer dat Feyenoord op bezoek ging in Sittard, volgde een blamage. Fortuna won in de competitie met 4-2. "Daar ben ik mee geëindigd, dat we niet zo'n blamage kunnen krijgen als in die wedstrijd. Daar ging alles verkeerd."

In deze kans op revanche gaat Advocaat het doen zonder Luis Sinisterra. Zijn plek in de basis wordt overgenomen door Sam Larsson. "Hij heeft niks, maar hij was heel vermoeid. Dat gebeurde al in de tweede helft tegen Heerenveen", legt de trainer uit. 

Gerelateerd nieuws
34 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 927 mensen actief, waarvan 281 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved