''Ik zie één man steeds domme dingen doen, dat is Leroy Fer''

maandag 20 januari 2020 18:49 103.400 keer bekeken 158 reacties Pro Shots

Feyenoord won wederom een wedstrijd in de eredivisie en kan naar boven blijven kijken op de ranglijst. Bijna alle spelers leverden tegen sc Heerenveen een prestatie die naar behoren was, behalve Leroy Fer. Dat zegt Feyenoords oud-technisch directeur Rob Baan in FC Rijnmond. "Leroy Fer blijft domme dingen doen."

"Marcos Senesi en Eric Bottehin raken steeds beter op elkaar afgestemd, daar waren heel veel misverstanden, heel veel blunders. Dat maakt het voor die keeper (Bijlow - red.) weer belangrijk dat mensen voor hem niet van die domme dingen doen. Ik zie één man steeds hele domme dingen doen, dat is Leroy Fer, die elke keer, ook nu weer, aan het het begin van de wedstrijd gaat draaien. Als hij die bal verspeelt kun je zo ook weer op 0-1 achter komen. Hij wil teveel doen, dat is te waarderen, maar hij wil teveel doen: hij moet als verdedigende middenvelder gewoon de stofzuiger zijn."

Aan Baan wordt ook gevraagd om op het functioneren van Sjaak Troost in te gaan. "Eigenlijk kun je dat niet aan mij vragen. Wat ik lees: zijn start was natuurlijk heel ongelukkig voor de camera. 'Die Tapia moet weg en de makelaars komen wel naar mij toe.'" Baan werkte rond de eeuwwisseling nog samen met Troost. "Hij was commercieel directeur en als zodanig ken ik hem wel. Onze relatie was niet geweldig. Hij zat vaak op mijn stoel en bemoeide er zich achter mij om mee. Ook bij de scouting werd hij er ineens bijgezet."

Tafelgast Emile Schelvis vraagt zich af of Troost door Jorien van den Herik gestuurd werd om Baan te controleren. "Ik denk het, ik weet het niet." Terug naar het heden: "Het inzetten van een interim was geen sterke zet, net als het lange zoeken naar een algemeen directeur. Nou zijn ze er en moeten we die mensen een kans geven. Het is beter om over die mensen te praten, want ik denk dat dat twee mensen zijn die goed op één lijn zitten."

Gerelateerd nieuws
158 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 974 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved