Botteghin: ''Tijd om revanche te nemen''

Botteghin: ''Tijd om revanche te nemen''

Feyenoord neemt het morgen voor de TOTO KNVB Beker op tegen Fortuna Sittard. Begin van het seizoen verloren de Rotterdammers in de competitie van Sittard. Verdediger Eric Botteghin is die nederlaag nog niet vergeten.

''We hebben het daar heel slecht gedaan," vertelt Botteghin in gesprek met RTV Rijnmond. "Tijd om revanche te nemen. Het lag vooral aan onszelf die middag. Wij waren niet scherp genoeg, stonden niet compact genoeg, dan krijg je dit soort wedstrijden. Dat mag ons niet gebeuren. Zorgen dat dit dinsdag niet gebeurt."

"Er komt een ander Feyenoord nu. We hebben onder de nieuwe trainer veel gewonnen en hebben een andere manier van spelen. Wij moeten deze lijn doortrekken." Feyenoord krijgt te maken met een slecht veld. "De vorige keer was het ook heel slecht. Je kan er niet zoveel aandoen en je er een beetje op aan passen. In sommige momenten moet je dan misschien even niet opbouwen."

Lees meer over
Eric Botteghin Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties