''Het helpt het hele elftal enorm als Nico dan weer scoort''

maandag 20 januari 2020 01:08 31.335 keer bekeken 11 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen maakte in zijn eerste wedstrijd van 2020, tegen sc Heerenveen, met zijn twee doelpunten al evenveel doelpunten als in de eerste helft van de huidige competitie. Daarnaast was hij weer balvast als vanouds en bediende hij medespelers met slimme passes. Ook verdediger Eric Botteghin is blij met de hernieuwde scherpte van Jørgensen. "Het zorgt voor bevrijding en een beetje rust achterin als er voorin doelpunten worden gemaakt."

"Vergeet niet dat we in de eerste helft van de competitie heel vaak wedstrijden speelden waarin we veel kansen creëerden. But no goals… Het helpt het hele elftal enorm als Nico dan weer scoort”, aldus Botteghin in De Telegraaf. Trainer Dick Advocaat heeft altijd het vertrouwen in de spits behouden. "Omdat zijn werklust enorm is. Die was ook in de voorbereiding en tegen Heerenveen weer geweldig. Als niet iedereen in de wedstrijd zit, moet Jørgensen heel veel werk verzetten. Hij moest een hoop doen in het veld, tot meeverdedigen aan toe. Maar dat doet hij zonder morren. En op de training kon ik al zien dat hij steeds beter voor de dag kwam.”

Gerelateerd nieuws
11 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 9 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 737 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved