De Boer: ''Weet je wie ik goed vind spelen? Malacia''

maandag 20 januari 2020 05:30 81.260 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Feyenoord begon ietwat moeizaam tegen sc Heerenveen, maar speelde daarna een uitstekend half uur tegen sc Heerenveen. De 3-1 ruststand was niet meer dan terecht. De tweede helft was, op wat oprispingen van Sam Larsson na, niet echt om over naar huis te schrijven. 

Nu was de overwinning op sc Heerenveen overduidelijk verdiend, maar het viel analyticus Kenneth Perez ook op dat Feyenoord over het algemeen tot de laatste minuut moet knokken voor de punten, zo vertelt hij in het programma Dit was het weekend van Fox Sports. "Maar wat doen ze het goed. Dick Advocaat. Soms denk je: hier winnen ze niet en op een wonderbaarlijke manier winnen ze toch. De punten tellen en daar heeft hij er echt heel veel van behaald bij dit Feyenoord. Nu staan ze gewoon richting derde plek."

Mede-analist Ronald de Boer licht er een speler van Feyenoord uit. "Weet je wie ik goed vind spelen? Malacia. Hij begon heel ongelukkig, maar hij groeit steeds meer: hij was betrokken bij die tweede goal, aanvallend goed, verdedigend goed en het is nog een hele jonge jongen."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75276 leden - Op dit moment zijn 648 mensen actief, waarvan 219 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved