Feyenoord wacht dinsdag 'schandalig slecht veld'

Feyenoord wacht dinsdag 'schandalig slecht veld'

Fortuna Sittard verloor de eerste competitiewedstrijd van 2020 thuis met 1-3 van Vitesse en dat heeft volgens Mark Diemers alles te maken met het veld. Dinsdag komt Feyenoord op bezoek in Sittard en moet het volgens Diemers op een 'schandalig slecht veld' de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker proberen te bereiken.

Doelman Alexei Koselev ging lelijk in de fout. ''Je kan een keer een blunder maken, maar zo'n blunder, daar kan die jongen niet eens zoveel aan doen. Dat neem ik hem ook absoluut niet kwalijk, maar ik neem het andere mensen wel kwalijk. Als je de kwaliteit van het het veld ziet... Dan schaam ik me dood om hier op te spelen.''

''Laten we hopen dat iedereen weer fit is, maar dat wordt wel lastig op zo'n veld. Dit is een aanslag op je spieren en gewrichten, dat is niet best. Mijn frustratie zit daar redelijk hoog in. Dat moeten we als club beter voor elkaar hebben.''

''Dinsdag zal het veld niet veel beter zijn, daar moeten we mee omgaan,'' vervolgt Diemers in gesprek met Voetbal International. ''Dat is ook niet erg, maar het is wel een frustratie. Je wil goed voetballen als ploeg, maar dat wordt lastig met dit veld. Plus dat het ook gewoon heel zwaar is om je meters te maken.'' Dinsdag trappen Feyenoord en Fortuna Sittard om 20:45 uur af.

Lees meer over
Vitesse Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties