Oud-Feyenoorder Achahbar naar Sepsi OSK

Oud-Feyenoorder Achahbar naar Sepsi OSK

De talenten Anass Achahbar, Jean-Paul Boëtius, Kyle Ebecilio, Terence Kongolo, Karim Rekik en Tonny Vilhena werden door Feyenoord gezien als de gouden generatie. Jeugdtrainers voorspelden een gouden toekomst voor de Feyenoorders en zagen ze later allemaal samen voetballen bij het Nederlands Elftal.

Voor Achahbar is de droom van Oranje ver weg. De oud-Feyenoorder was de afgelopen weken clubloos na een vertrek bij FC Dordrecht en gaat nu aan de slag bij Sepsi OSK, de nummer acht van de Roemeense competitie. De 26-jarige spits heeft een contract getekend voor anderhalf seizoen.

Achahbar liet tijdens zijn vertrek bij FC Dordrecht weten een stap te willen maken. ''Ik had vooraf al besproken dat ik nu weg zou gaan, puur omdat ik een stap omhoog wil maken. Dat is de reden, eigenlijk. Ik heb voor Dordrecht gekozen om het plezier in het voetbal terug te vinden en dat is gelukt, daar wil ik ze voor bedanken. Het is altijd in goed overleg gegaan.''

[readmore=20608]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties