''Dat valt niet te begrijpen als je Feyenoord-supporter bent''

''Dat valt niet te begrijpen als je Feyenoord-supporter bent''

De machtstrijd in de top van Feyenoord blijft onderwerp van gesprek. Ook FC Rijnmond gaf ruim aandacht aan de bestuurlijke onrust die momenteel heerst. Vincent Schildkamp was te gast in het voetbalpraatprogramma en constateert dat het voor de gewone supporter niet meer te volgen is. Het is onder meer niet duidelijk wie nu echt de baas is van de Rotterdamse club.

"Dat is een vraag die al zo'n twee à drie jaar boven de markt hangt. De eeuwige strijd tussen de Vrienden van Feyenoord, de Raad van Commissarissen en de directie die daar tussenzit. Niemand weet echt wie de baas is. De vraag werd ook gesteld tijdens de nieuwjaarsreceptie, daar kwam ook een warrig antwoord op van Mark Koevermans. Hij kwam met een heel rare metafoor.''

''Maar volgens mij is het probleem vooral dat het niet meer uit te leggen is,'' vervolgt de commentator van FOX Sports. ''Als jij als supporter van Feyenoord naar je club kijkt, dan denk je: al die mensen zeggen dat ze begaan zijn met het lot van Feyenoord, maar je krijgt ze niet aan tafel om een sluitend plan of oordeel te vellen over wat ze moeten doen. Dat valt niet te begrijpen als je supporter bent van Feyenoord."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties