''We gaan er nog steeds vanuit dat er spelers komen''

''We gaan er nog steeds vanuit dat er spelers komen''

Feyenoord heeft als doel om de selectie te versterken met een scorende middenvelder en een extra spits. De plannen zijn duidelijk, maar de Rotterdammers hebben nog niet kunnen toeslaan op de transfermarkt. Supporters beginnen ongeduldig te worden. Dick Advocaat geeft aan dat er op de achtergrond veel speelt.

''We gaan er nog steeds vanuit dat er spelers komen, maar het is niet zo eenvoudig. Wel als je bulkt van het geld, dan is alles makkelijk. We zijn ermee bezig, maar er komt een hoop bij kijken tegenwoordig. Ook met agenten, die zijn heel erg belangrijk.'' vertelt de 72-jarige trainer in gesprek met RTV Rijnmond.

Feyenoord is bezig met Robert Bozenik, zo bevestigt Advocaat. ''Omdat dat in ieder geval een spits is die op de positie van Nico kan spelen, als daar iets mee gebeurt. Het is nog steeds de bedoeling dat Nico het gaat maken de tweede seizoenshelft. Daar hebben we alle vertrouwen in.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties