'Kongolo op huurbasis naar Fulham, Kalou in onzekerheid'

'Kongolo op huurbasis naar Fulham, Kalou in onzekerheid'

Terence Kongolo heeft begin januari te horen gekregen te morgen vertrekken bij Huddersfield Town. De oud-Feyenoorder is momenteel in gesprek met Fulham. De 25-jarige verdediger staat op het punt om een contract te tekenen tot het einde van het seizoen.

Dit meldt Sky Sports donderdagochtend. Manager Danny Cowley heeft geen oog voor Kongolo. De verdediger heeft sinds november geen minuten meer gemaakt en Fulham wil hem op huurbasis overnemen. Kongolo werd in 2018 voor twintig miljoen euro overgenomen van AS Monaco.

De toekomst van Salomon Kalou is nog altijd onduidelijk. De oud-Feyenoorder mag van trainer Jürgen Klinsmann vertrekken bij Hertha BSC. De Duitse club heeft nog geen oplossing gevonden voor de 34-jarige spits.

''Zoals het er nu voorstaat, heb ik een contract bij Hertha. Ik beslis of ik mijn contract uitdien. Ik kan me namelijk ook voorstellen dat ik blijf. We gaan zien wat er gebeurt,'' vertelt Kalou in gesprek met de Berliner Kurier. De Ivoriaan traint niet mee met de groep en werkt een individueel programma af om fit te blijven.

[readmore=52852]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties