'Advocaat houdt gesprekken over contractverlenging af'

woensdag 15 januari 2020 01:27 75.160 keer bekeken 145 reacties Pro Shots

Dick Advocaat overlegt in zijn eerste periode bij Feyenoord goede resultaten en dus gaan er steeds meer stemmen op om de trainer ook volgend seizoen voor de spelersgroep van Feyenoord neer te zetten. Advocaat houdt de gesprekken over een eventuele contractverlenging voorlopig echter af: hij wil zich richten op de tweede seizoenshelft.

Daarnaast heeft Advocaat ook nadrukkelijk om een middenvelder en vooral een spits gevraagd bij de leiding van Feyenoord en beide wensen zijn nog niet ingewilligd.

Hoewel de trainer zich niet bezighoudt met de machtsstrijd binnen Feyenoord, is hij natuurlijk wel op de hoogte van alles wat er zich nu afspeelt bij Feyenoord, zo meldt De Telegraaf. Advocaat zelf lijkt een goede band met Sjaak Troost en Toon van Bodegom te hebben. Algemeen directeur Mark Koevermans sloot al niet uit dat Feyenoord met Advocaat verder wil, maar de trainer zelf vindt dat er een reële kans moet zijn op het kampioenschap voordat hij nog een seizoen aanblijft bij de Rotterdammers.

Gerelateerd nieuws
145 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 55 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved