Sorga niet naar Feyenoord: ''Zij deden geen concrete aanbieding''

maandag 13 januari 2020 17:47 101.090 keer bekeken 232 reacties Pro Shots

In de zoektocht naar een nieuwe spits zou ook de Estse international Erik Sorga op het verlanglijstje van Feyenoord hebben gestaan. De spits verkast nu naar het Amerikaanse DC United. Ook Braga, sc Heerenveen en Wisla Krakau hadden, naast Feyenoord, interesse in de spits.

"Ik kan met zekerheid zeggen dat er aanbiedingen waren uit Portugal en Nederland. Braga wilde me hebben en Heerenveen ook. Ze boden me een huurperiode van zes maanden en het recht om me daarna te kopen." Feyenoord had ook belangstelling. De Rotterdammers pakten nooit echt door, aldus Sorga tegen de Estse krant Delfi. "Zij deden alleen geen concrete aanbieding."

''Ook Wisla Krakau wilde wel, maar daar ging de coach weg en toen verviel het aanbod. In Zweden was er nog AIK, maar ik koos voor Amerika.'' Erik Sorga is twintig jaar oud en maakte voor het Estlandse Flora Tallinn 78 treffers in 91 wedstrijden.

Gerelateerd nieuws
232 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 47 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved