''Als er een concurrent is, dan zal hij zich weer willen bewijzen''

zondag 12 januari 2020 17:27 72.265 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Feyenoord kende een uitstekend trainingskamp in Marbella. De blik kan inmiddels volledig op de hervatting van de competitie: aankomende zaterdag thuis tegen sc Heerenveen. Feyenoord watcher Sinclair Bischop ziet wel een minpuntje.

"Het meest ideale was geweest als Feyenoord de twee gewenste aanwinsten al binnen had. Die zijn nog niet binnen en stel dat die deze week nog zouden komen, dan kan je er niet vanuit gaan dat ze er ook gelijk staan. Dat was wel een smetje. Advocaat had graag met de ideale ploeg gespeeld", zo vertelt Bischop bij FC Rijnmond.

Ook de gewenste spits is er dus nog niet. "Die moet er nog echt bijkomen. Je zag het ook aan dit trainingskamp: Nicolai Jørgensen had het moeilijk. Hij scoort gelukkig wel een doelpunt: een intikbal. Misschien dat dat hem weer wat vertrouwen geeft. Maar zowel in de wedstrijd tegen Hoffenheim en gisteren zag je dat hij moeite met zichzelf had. Dat hij vaak ongelukkig was en ruzie met de bal had. Hij is nog steeds ook de enige spits. Dus er moét echt een spits bij. Sommige spelers willen geen concurrent. Maar je hebt het idee dat hij een uitdaging nodig heeft. Nu speelt hij altijd, zelfs als hij niet wil spelen. Maar als er een concurrent is, dan zal hij zich weer willen bewijzen."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 143 mensen actief, waarvan 40 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved