Fer hoopt ook volgend jaar nog voor Feyenoord te spelen

vrijdag 10 januari 2020 17:01 39.500 keer bekeken 93 reacties Pro Shots

Leroy Fer speelde niet mee in de oefenwedstrijd tegen Hoffenheim. Die beslissing werd genomen na overleg met de medische en technische staf. "De eerste week wilden we wat rustiger aan doen, dus vandaar de eerste wedstrijd niet gespeeld. Hopelijk maak ik minuten tegen Dortmund."

Fer is wel volledig fit inmiddels, hij heeft tijdens de winterstop gewoon doorgetraind. "Ik ben gewoon doorgegaan: een aantal keer gejogd en gewoon je spieren intact houden. Dat is goed gegaan, ik ben blij hoe het nu gaat", aldus Fer voor de camera van Fox Sports. Advocaat was vanaf het begin duidelijk in wat hij van de middenvelder verwachtte. "Hij wil dat ik een leiderstype ben op het veld en buiten het veld en heel veel coach, dat probeer ik zo goed mogelijk uit te voeren. Ik speel nu wat verdedigender dan ik gewend was, ik moet de restverdediging in de gaten houden." 

Feyenoord kende een goede reeks voor de winterstop. "We zijn op de goede weg en moeten dit vasthouden. We willen hoog mogelijk eindigen in de competitie en de beker winnen omdat je weet dat dat de snelste weg naar Europees voetbal is."

Fer omschrijft de werkwijze van Dick Advocaat. "Hij is een hele scherpe trainer, zit heel kort op de groep en verwacht heel veel van je. Hij heeft de lat wat hoger gelegd omdat je alles moet geven op trainingen en wedstrijden." Tot slot geeft Fer nog aan dat hij hoopt dat Feyenoord de optie in zijn contract gaat lichten, want dan speelt hij ook volgend seizoen nog voor de Rotterdammers.

Gerelateerd nieuws
93 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 675 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved