Advocaat bevestigt interesse in Kokorin

Advocaat bevestigt interesse in Kokorin

Feyenoord heeft interesse in Aleksandr Kokorin. Dick Advocaat, trainer van de Rotterdamse club, heeft het gerucht vrijdag bevestigd. Dit schrijft Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, op Twitter. Volgens de oefenmeester wordt de transfer echter 'heel lastig'.

"Sport Express heeft het in de media gegooid, wat niet de bedoeling was", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik heb wel gevraagd om eens te informeren. Hij speelt niet bij Zenit, heeft privé wat problemen gehad, maar wij zouden hem voor vier maanden geweldig kunnen gebruiken."

"Ik heb daar alleen geen antwoord op terug gekregen. Of het nog kan gaan lopen? Misschien...", aldus Advocaat twijfelend.

De 28-jarige Kokorin staat momenteel onder contract bij Zenit Sint-Petersburg. De afgelopen jaren kwam hij in 94 wedstrijden voor die club tot 34 goals. Dat hadden er meer kunnen zijn, maar de spits zat enige tijd in de gevangenis wegens een mishandeling in een horecagelegenheid.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties