'Advocaat wellicht langer trainer Feyenoord, Kuyt opvolger'

vrijdag 10 januari 2020 00:04 149.180 keer bekeken 699 reacties Pro Shots

Dat Mark Koevermans (algemeen directeur), Sjaak Troost (technisch directeur ad interim), Toon van Bodegom (voorzitter van de raad van commissarissen) en Stanley Brard (hoofd jeugdopleiding) allemaal meegereisd zijn naar Marbella was niet voor niks. Inmiddels zitten ze allemaal weer thuis, maar het Algemeen Dagblad meldt dat er spijkers met koppen geslagen zijn. 

Allereerst is het niet ondenkbaar dat Dick Advocaat ook volgend seizoen voor de groep zal staan en dan Dirk Kuyt als assistent zou hebben, die het dan een seizoen later van Advocaat over zou moeten nemen. Advocaat heeft immers aantoonbaar bewezen dat Feyenoord onder hem stappen zet. Daarnaast geeft het Kuyt een jaar extra om zich op de zware taak van het hoofdtrainerschap voor te bereiden.

Tot slot is het ook duidelijk dat de status van Wouter Burger binnen de selectie van Feyenoord aan het veranderen is. Feyenoord watcher Mikos Gouka: "De linkspoot heeft wel iets. Hij maakte ruzie met tegenstanders, laat zich altijd horen op het veld, gaat de strijd aan op het trainingsveld, zijn linkervoet is gevoelig. Burger doet veel in één tempo, maar heeft wel iets speciaals. Maar hij moet nu wel minuten gaan maken en in de Kuip blijft dat moeilijk." Dick Advocaat twijfelt inmiddels of hij de middenvelder wel wil verhuren, al was dat wel het plan. 

Gerelateerd nieuws
699 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 244 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75077 leden - Op dit moment zijn 317 mensen actief, waarvan 79 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved