Van Wolfswinkel: ''Feyenoord blijft een optie''

donderdag 9 januari 2020 10:27 83.380 keer bekeken 172 reacties Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel werd in het verleden in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers waren afgelopen zomer zelfs in onderhandeling met FC Basel, maar mede door zijn fysieke gesteldheid kwam er geen akkoord.

Feyenoord blijft een optie voor de spits. ''Dat vind ik mooi om te horen. Tuurlijk, de geruchten komen ook niet zomaar. Zeker afgelopen zomer is het vrij dichtbij geweest. Mijn focus is nu echt alleen fit worden en als ik fit ben dan zullen we zien wat er gebeurt. Feyenoord is voor mij altijd een optie. Dat heb ik altijd gezegd en dat zal ik ook altijd blijven zeggen."

Van Wolfswinkel is met FC Basel in Spanje aan het herstellen van een aneurysma. "Ik ben weer lekker aan het trainen. Alleen duels daar moet ik nog even uitblijven. Maar dat betekent wel dat ik aardig wat kan doen. Het is wel lekker om er nu weer bij te zijn," sluit de spits af in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Gerelateerd nieuws
172 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 84 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72611 leden - Op dit moment zijn 755 mensen actief, waarvan 176 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved