Troost: ''Dick wil er twee spelers bij en daar zijn wij het mee eens''

woensdag 8 januari 2020 20:12 98.460 keer bekeken 217 reacties Pro Shots

Op 25 januari zal Sjaak Troost het stokje van technisch directeur doorgeven aan Frank Arnesen. Bij RTV Rijnmond kijkt Troost nog een keer terug op zijn periode als ad interim. "het was absoluut geen saaie periode, maar een hele hectische periode waarin veel is gebeurd. Het was niet altijd even makkelijk, maar desondanks wel erg leerzaam."

"Dieptepunt één was natuurlijk het vertrek van Jaap Stam, het tweede dieptepunt was het lekken naar het AD rond van Jean-Paul Gastel. Dat blijf ik vervelend vinden." Troost beaamt dat Feyenoord op zoek is naar versterkingen. "Dick wil er twee spelers bij en daar zijn wij het mee eens. We zijn nu druk bezig om te kijken of dat lukt. Het is niet dat we zomaar een kast kunnen opentrekken en daar een stapeltje spelers vinden. We moeten er dus creatief mee omgaan. Wat het gaat worden zien we later."

Een opvolger voor Advocaat vinden heeft op dit moment geen prioriteit. "De start van het tweede deel van het seizoen is voor ons op dit moment het belangrijkst. Ik kan dan ook niet zeggen of Dick Advocaat volgend seizoen trainer blijft omdat er gewoon nog niet over gesproken is, ik wil niet op de zaken vooruit lopen."

Gerelateerd nieuws
217 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 577 mensen actief, waarvan 65 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved