'Feyenoord maakt werk van winterse versterkingen'

'Feyenoord maakt werk van winterse versterkingen'

Dick Advocaat eist minimaal twee versterkingen bij Feyenoord. Dat deze eis niet aan dovemansoren gericht is blijkt wel uit wie de Rotterdammers naar Marbella afgevaardigd hebben: Mark Koevermans (algemeen directeur), Sjaak Troost (technisch directeur) Toon van Bodegom (voorzitter van de raad van commissarissen), Stanley Brard (hoofd jeugdopleiding) en de aanstaande technisch directeur Frank Arnesen waren allen aanwezig bij de eerste training van Feyenoord op het Marbella Football Center.

Voetbal International ziet dat als een duidelijk teken dat er spijkers met koppen geslagen moeten worden tijdens het trainingskamp. "Advocaat wil er een concurrent bij voor Nicolai Jørgensen, de enige echte spits in de selectie, terwijl hij ook opteert voor een extra middenvelder met scorend vermogen."

De enige mogelijkheid om de wensen van Advocaat in te willigen is om ruimte te maken in het salarisbudget. Vandaar ook dat Yassin Ayoub en Liam Kelly mogen vertrekken. Tot 15 januari is Sjaak Troost nog technisch directeur van Feyenoord, daarna neemt Frank Arnesen zijn taken over. Al is het ook wel duidelijk dat de in Marbella woonachtige Arnesen in deze fase ook al meebeslist.

Lees meer over
Dick Advocaat Yassin Ayoub Liam Kelly Marbella
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties