'Feyenoord maakt werk van winterse versterkingen'

dinsdag 7 januari 2020 23:17 124.340 keer bekeken 223 reacties Pro Shots

Dick Advocaat eist minimaal twee versterkingen bij Feyenoord. Dat deze eis niet aan dovemansoren gericht is blijkt wel uit wie de Rotterdammers naar Marbella afgevaardigd hebben: Mark Koevermans (algemeen directeur), Sjaak Troost (technisch directeur) Toon van Bodegom (voorzitter van de raad van commissarissen), Stanley Brard (hoofd jeugdopleiding) en de aanstaande technisch directeur Frank Arnesen waren allen aanwezig bij de eerste training van Feyenoord op het Marbella Football Center.

Voetbal International ziet dat als een duidelijk teken dat er spijkers met koppen geslagen moeten worden tijdens het trainingskamp. "Advocaat wil er een concurrent bij voor Nicolai Jørgensen, de enige echte spits in de selectie, terwijl hij ook opteert voor een extra middenvelder met scorend vermogen."
 
De enige mogelijkheid om de wensen van Advocaat in te willigen is om ruimte te maken in het salarisbudget. Vandaar ook dat Yassin Ayoub en Liam Kelly mogen vertrekken. Tot 15 januari is Sjaak Troost nog technisch directeur van Feyenoord, daarna neemt Frank Arnesen zijn taken over. Al is het ook wel duidelijk dat de in Marbella woonachtige Arnesen in deze fase ook al meebeslist.

Gerelateerd nieuws
223 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 123 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved