''Elke keer als ik aan zijn geboorte denk, denk ik aan Rotterdam''

''Elke keer als ik aan zijn geboorte denk, denk ik aan Rotterdam''

Eind vorig jaar is Nicolai Jørgensen vader geworden van een gezonde zoon, Vincent, die wel iets later dan verwacht geboren werd. "Het was erg speciaal. Mijn zoon is op kerstavond geboren, dus dat was een beetje hectisch. Maar nu hij geboren is ben ik erg blij en trots om zijn vader te zijn."

"Het startte eigenlijk al op 23 december. Het was een lange dag en in de avond gingen we naar het ziekenhuis. Mijn vrouw vocht hard en uiteindelijk werd hij om twee uur 's nachts geboren. Hij was sterk en gelukkig gezond, dus ik was blij toen ik ging slapen."

Het leven van de spits is sindsdien heel erg veranderd, zo vertelt hij voor de camera van Feyenoord TV. "Het is speciaal dat als je van huis vertrekt naar een trainingskamp je direct je familie mist, want hij is er net. Een zoontje maakt het allemaal anders. Het voelt nog steeds raar om te zeggen dat ik een vader ben, ik realiseer het nog niet helemaal. Het is heel leuk en hij is heel schattig. Ik kijk er naar uit om weer terug te gaan, maar om hier in Marbella te zijn is ook niet verkeerd."

"Het is ook mooi dat hij me voor altijd verbindt aan Rotterdam omdat hij hier geboren is. Elke keer als ik aan zijn geboorte denk, denk ik aan Rotterdam. Dat is speciaal. Hij is meer Rotterdammer dan ik, dus ik ben een beetje jaloers. Waarschijnlijk zal ik hier altijd terugkomen, ook om over een groot aantal jaren Feyenoord te zien spelen. Maar bovenal een zoon die hier geboren is, waar ik zoveel mooie periodes heb beleefd, is bijzonder."

Lees meer over
Marbella
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties