Indrukwekkende herdenking Coen Moulijn

zaterdag 4 januari 2020 22:20 77.155 keer bekeken 227 reacties Pro Shots www.feyenoord.nl

Coen Moulijn is zaterdagavond op indrukwekkende wijze herdacht bij zijn standbeeld in De Kuip. Het is vandaag (4 januari) precies negen jaar geleden dat Feyenoords clubicoon op 73-jarige leeftijd overleed. Muisstil. Dat was het vanaf 19:11 uur een minuut lang rondom het standbeeld van de legendarische linksbuiten, waar onder meer een groot aantal supporters en delegaties vanuit de club en FSV De Feijenoorder en bijeen waren gekomen voor de herdenking. Uiteraard was ook Adrie Moulijn, weduwe van Coen, aanwezig. Zij legde samen met clubambassadeur Gerard Meijer een bos bloemen bij het standbeeld.

Sinds 4 januari 2011 wordt jaarlijks stilgestaan bij het overlijden van ‘Mister Feyenoord’. Moulijn speelde liefst 487 wedstrijden voor de club, waarin hij 88 goals maakte. De sierlijke buitenspeler vierde grote successen met Feyenoord. Zo won hij onder meer de Wereldbeker, Europa Cup en vijfmaal de landstitel. In de videospeler bekijk je een korte impressie van de herdenking van zaterdagavond.

Gerelateerd nieuws
227 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 760 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved