ARAG KNVB VAR Moment: Geen goal voor Botteghin

ARAG KNVB VAR Moment: Geen goal voor Botteghin

Een vermeende handsbal? Mogelijke rode kaart? Wel of geen terechte goal? In de control room van het ARAG KNVB Replay Center kijken altijd twee extra paar ogen mee met de wedstrijd: de Video Assistent Referee (VAR) en zijn assistent (AVAR). Wekelijks blikken we terug met de unieke beelden en geluid in het ARAG KNVB VAR moment. Met deze week: De afgekeurde goal van Eric Botteghin tegen FC Utrecht.

In de tachtigste minuut lijkt de Feyenoord-verdediger de beslissende 1-3 tegen de touwen te koppen, maar de goal wordt geannuleerd. Assistent Sander van Roekel heeft gezien dat de directe tegenstander van Botteghin, FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen, wordt gehinderd door Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra. Vanuit het ARAG KNVB Replay Center bevestigt VAR Rob Dieperink de lezing van zijn collega's in Stadion Galgenwaard. De treffer wordt daardoor definitief geannuleerd.

Lees meer over
Eric Botteghin Luis Sinisterra FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties