''Advocaat heeft alles gebracht waar Feyenoord op hoopte''

zondag 22 december 2019 21:10 83.655 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Feyenoord behaalde een zwaar bevochten 1-2 overwinning op FC Utrecht in een wedstrijd die niets minder dan een spektakel was. Feyenoord trok uiteindelijk aan het langste eind dankzij twee doelpunten die beide de lijstjes van 'mooiste doelpunten van het jaar' zouden kunnen halen. "Ze waren allebei mooi, ze onderstreepten een prima wedstrijd van Feyenoord, zeker na rust", aldus Feyenoord watcher Martijn Krabbendam. 

"Utrecht uit is lastig en ze zagen het ook wel als een test: hoe ver zijn ze nou onder Advocaat? Het was van twee kanten een goede wedstrijd, best een intense wedstrijd ook. Er gebeurde veel, maar Feyenoord bleef overeind en vergat na rust eigenlijk om nog iets verder weg te lopen van Utrecht", aldus Krabbendam op de radio van Voetbal International. "Het is wel een bevestiging van de groei die de ploeg ondergaat onder Advocaat: in korte tijd gestegen van plaats twaalf naar vijf, door in de beker, dus ja, Advocaat heeft alles gebracht waar Feyenoord op hoopte."

En dat is nog niet eens alles. "Er zit nog veel meer in, alleen moet het er nog gaan uitkomen. Ze krijgen de tijd om in Marbella te gaan trainen, misschien wat wijzigingen in de selectie, een aantal spelers erbij, een aantal spelers dat wordt verhuurd om zodoende de basis te leggen om de lijn die nu is ingezet na de winter door te trekken."

Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia presteren, begrijpelijkerwijs, wisselvallig in het shirt van Feyenoord. "Deze spelers hebben natuurlijk weinig ritme gehad en dan is het lastig om in een elftal te spelen waar je er gelijk moet staan. Ze zijn allebei nog jong, maar zeker na rust vond ik Malacia prima spelen. Dat gold ook wel voor Botteghin bijvoorbeeld, die zijn duels won."

Gerelateerd nieuws
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 51 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72602 leden - Op dit moment zijn 624 mensen actief, waarvan 190 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved