Vermeer: ''Spelers weten tegenwoordig hoe ze 'm moeten raken''

zondag 22 december 2019 18:32 82.460 keer bekeken 122 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft tegen FC Utrecht een zwaarbevochten 1-2 zege geboekt. Doelman Kenneth Vermeer erkent dat Utrecht de betere partij was. "Maar uiteindelijk gaat het om doelpunten en die maken wij."

Een van de kansen van FC Utrecht was er een waar Vermeer zich op verkeek. Hij liet een schot van Gustafson los en kon de bal vervolgens maar net op tijd het doel uittikken. "Hij ging eerst in de hoek waar ik naartoe ging, maar daarna ging 'ie een klein beetje naar binnen", verklaart Vermeer in gesprek met VTBL. "Ik kon m'n handen ertegenaan krijgen en zie 'm naar achteren gaan. Toen moest ik snel sprinten en m'n hand eruit gooien. Gelukkig had ik 'm voor de lijn."

"Die ballen van tegenwoordig", gaat Vermeer verder. "Spelers weten tegenwoordig hoe ze 'm moeten raken. Ik heb het zelf dit seizoen tegen Heerenveen meegemaakt. De bal gaat omhoog en daalt zo snel naar beneden. Dan valt 'ie de verre hoek in. Als keeper is het zwaar klote, maar we hebben ermee te dealen." Volgens de doelman valt er moeilijk op te trainen. "Zo'n bal verandert op het laatst van richting. Je probeert er vol naartoe te gaan, maar vaak is het al te laat."

Vermeer is tevreden over hoe Feyenoord 2019 heeft afgesloten. "We hebben onze punten weten te halen, we hebben een goede reeks neergezet. Dat geeft alleen maar vertrouwen voor de tweede helft van het seizoen. We zitten nog in de beker en kunnen omhoog kijken. We hebben nog alles om voor te strijden."

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 682 mensen actief, waarvan 144 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved